"Η Εταιρική Φιλοσοφία βασίζεται στον άνθρωπο" Αντώνης Ισμαήλος

Α. Ισμαήλος Α.Ε

Α. Ισμαήλος

Η Α. Ισμαήλος Α.Ε., ως Εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Επισκευαστής της Mercedes-Benz Hellas, φέτος μετρά αισίως 30 χρόνια πορείας.

Η διαδρομή που μεσολάβησε σ’ αυτές τις δεκαετίες είχε ως απώτερο σκοπό να προσδώσει αξία στον Άνθρωπο. Στον Άνθρωπο που λέγεται πελάτης και είναι για εμάς το Α και το Ω.

Στον Άνθρωπο που λέγεται τεχνικός, μηχανικός, ηλεκτρολόγος, διαγνώστης και θα αφιερώσει στο κάθε αυτοκίνητο εκτός από τον απαιτούμενο χρόνο και μέρος της προσωπικής του φροντίδας. Το αποτύπωμά μας προσπαθούμε να το αφήνουμε σε κάθε αυτοκίνητο που περνά από την εταιρεία μας. 

Δηλώνουμε με ταπεινότητα πως τα αυτοκίνητα που περνούν την πόρτα της Α. Ισμαήλος Α.Ε. τα θεωρούμε ξεχωριστά. Γιατί τους φερόμαστε ξεχωριστά.

Ο Άνθρωπος που λέγεται πωλητής και επιβεβαιώνει καθημερινά ό,τι πρεσβεύει την εταιρική μας κουλτούρα, έχει την ευθύνη να εντάξει στην οικογένειά μας νέα μέλη. Επιπλέον, έχει την ευθύνη της γνωριμίας του πελάτη όχι μόνο με το προϊόν αλλά και με το σύνολο των προσφερόμενων υπηρεσιών που μας καθιστούν διαφορετικούς.

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι η εταιρεία μας να παραμένει, παρά το μέγεθός της, οικογενειακή. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και στόχος μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις εξελίξεις που ορίζουν οι εποχές και η τεχνολογική πρόοδος παραμένοντας πιστοί σε όσα μας έφεραν ως εδώ. 

Πέραν των Ανθρώπων που έρχονται σε επαφή με τους πελάτες, υπάρχουν και τα στελέχη μας που κατευθύνουν τις προσπάθειές μας. Είναι η ίδια ομάδα που ξεκίνησε την εταιρεία, η ομάδα που υπηρετεί τον πελάτη μας και εξυπηρετεί τους στόχους μας. 

Όλα όσα περιστρέφονται γύρω από την Α. Ισμαήλος Α.Ε. θέλω να αποτυπώνονται σε ένα και μόνο πράγμα, το χαμόγελο!

Το χαμόγελο των οδηγών, των πελατών, των ανθρώπων μας!

Αυτής της μεγάλης οικογένειας! 

 

Αντώνης Ισμαήλος