Η GLE 53 AMG 4 Matic+ στην Α.Ισμαήλος Α.Ε.

Α. Ισμαήλος Α.Ε

GLE 53 AMG

Γνωρίζοντας ότι η νέα γενιά της GLE  θα έχει πολλές καινοτομίες τόσο σε μηχανολογικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο είχαμε συγκεντρώσει το ενδιαφέρον μας στην έλευση της!

Όταν πριν ενάμιση περίπου χρόνο έφτασαν οι πρώτες GLE στην Ελλάδα, ήταν διαθέσιμες στις εκδόσεις 450 με κινητήρα βενζίνης και 300d με κινητήρα πετρελαίου. Οι πρώτες εντυπώσεις από το νέο μοντέλο ήταν άψογες και αποτυπώθηκαν στην καλή εμπορική του πορεία.

Eπειδή πάντα οι εκδόσεις της AMG αποτελούν για εμάς μια αποκάλυψη των εξελίξεων κάθε γενιάς αναμέναμε τις ανακοινώσεις σχετικά με το λανσάρισμα αυτών των εκδόσεων. Η ευχάριστη έκπληξη ήταν η προσθήκη στη γκάμα μιας νέας έκδοσης με τον κωδικό ονομασίας 53 AMG.

Έχοντας ισχυρό ενδιαφέρον από πελάτες της μάρκας μας, παραγγείλαμε την ‘’δική’’ μας GLE 53 AMG 4 Matic+. Έχοντας την νέα μάσκα της AMG το αυτοκίνητο κερδίζει με την εμφάνιση του και τον πλέον απαιτητικό.

Στο κατάστημα της Α.Ισμαήλος Α.Ε στη Γλυφάδα που βρίσκεται αυτή η ξεχωριστή GLE οι ενδιαφερόμενοι έρχονται να την δουν από κοντά!

GLE 53

Πολλά σχόλια εκδήλωσης εντυπωσιασμού έχουμε λάβει από κοινό που δεν αποτελούσε μέχρι πρότινος πελάτες της μάρκας μας.

Η νέα GLE 53 AMG 4 Matic + ξεχωρίζει για την οδική της συμπεριφορά. Είναι ένα μεγάλο σε όγκο αυτοκίνητο όμως η νέα εξελιγμένη ανάρτηση από την AMG κάνει το αυτοκίνητο να προσαρμόζεται ιδανικά σε κάθε κομμάτι των διαδρομών.

Είναι στιβαρό αλλά άνετο στις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη, όμως μόλις αρχίζεις να το πιέζεις σε ένα επαρχιακό οδικό δίκτυο αποκτάει μια σπορ συμπεριφορά και οι κλίσεις του αμαξώματος είναι σχεδόν μηδενικές. Αυτό το μαγικό στοιχείο της ισορροπίας είναι μια εξειδίκευση των μηχανικών του Αφαλτερμπαχ, που αφιερώνουν πολλές ώρες εξέλιξης σε κάθε αυτοκίνητο.

GLE 53

Ο κινητήρας του σε συνδυασμό με το 9άρι κιβώτιο λειτουργεί υποδειγματικά έχοντας πολύ γρήγορες αντιδράσεις σε όλες τις εντολές που λαμβάνει από τις κινήσεις του οδηγού. Έχοντας επίδοση επιτάχυνσης 5,3 δευτερόλεπτα η GLE 53 AMG 4 Matic + ίσως κερδίσει μια ξεχωριστή θέση για τους γνώστες της κατηγορίας αυτής αφού το πετυχαίνει με τον πιο απλό τρόπο!

Είναι η εμφάνιση που σε κερδίζει από την πρώτη ματιά αλλά και η οδική συμπεριφορά που ξέρεις  πριν το οδηγήσεις ότι έχει επιμεληθεί η AMG, τα δύο στοιχεία που την χαρακτηρίζουν!

Το πιο σημαντικό όμως από την συμβίωση μαζί της είναι η απόλυτη ισορροπία και η προσαρμοστικότητα της σε κάθε συνθήκη που αντιμετωπίζει! Είναι τόσο σοβαρή όσο και σπορ μαζί που δύσκολα μπορεί κανείς να μην δεχτεί την ιδανική ισορροπία της με τις εξαιρετικές επιδόσεις που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο οδηγός της.

GLE 53

Για την γλώσσα των αριθμών ο παρακάτω πίνακας αποτυπώνει την δύναμη της!

 

Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+

TABLE