Η Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC στην Α. Ισμαήλος Α.Ε.

Α. Ισμαήλος Α.Ε

MERCEDES AMG GLB 35 4MATIC

Το νέο κόμπακτ Performance SUV της οικογένειας AMG σε περιμένει να το δεις από κοντά στις εκθέσεις της Α. Ισμαήλος Α.Ε.

Η Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC δεν είναι απλώς το πιο ευέλικτο κόμπακτ SUV που κατασκευάστηκε ποτέ, αλλά διατίθεται και προαιρετικά σε επταθέσια έκδοση. Η χαρακτηριστική πίσω ποδιά AMG, η λεπτή αεροτομή AMG και η κεντρική κονσόλα με ειδικό στήριγμα χεριού AMG υποδεικνύουν τις εξαιρετικές δυναμικές της δυνατότητες ακόμη και όταν είναι σταματημένη.

GLB AMG35 διαφορα τμήματα του οχήματος

Από μπροστά, η Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC εντυπωσιάζει με το μπροστινό τμήμα της και την ειδική επένδυση ψυγείου AMG. Με την μπροστινή ποδιά με flic στα εξωτερικά πλέγματα εισαγωγής αέρα για εκτροπή του αέρα, δεν μπορεί παρά να είναι μία AMG.

Εσωτερικά, το όργανο πολλαπλών ενδείξεων AMG είναι ο τέλειος συνεργάτης για τη σπορ οδήγηση. Οι πολύτιμες πληροφορίες του εμφανίζονται στο μενού AMG με ελκυστική σχεδίαση AMG. Το σύστημα σάς προσφέρει, μεταξύ άλλων, στοιχεία για τον κινητήρα, έναν μετρητή G, ένα Race Timer και πολλές επιπλέον πληροφορίες.

GLB 35 AMG πλαινό τμήμα και πισω τμήμα

Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC: κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο: 9.1 - 8.5  l/100 km, εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο: 208.0 -194.0  g/km

Μάθε περισσότερα για το νέο αστέρι της οικογένειας AMG, κάθισε στην θέση του οδηγού, έλα ακόμη πιο κοντά της και μάθε τα πάντα για τον τρόπο απόκτησης, από τους Συμβούλους Πωλήσεων της Α. Ισμαήλος Α.Ε.

Επισκέψου μια από τις εκθέσεις μας Γλυφάδα ή/και Κορωπί και ανακάλυψε από κοντά όλα τα χαρακτηριστικά της Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC.