Η Mercedes-EQS στην Α. Ισμαήλος Α.Ε.

Α. Ισμαήλος Α.Ε

mercedes-eq eqs

Η αυγή μιας νέας, συναρπαστικής εποχής για τις αισθήσεις

Η πολυτελής αυτοκίνηση στην καλύτερη μορφή της. Το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης προσφέρει μια εντελώς νέα διαμόρφωση του χώρου. Πολύ πιο ευέλικτη και ανάλαφρη από τα συνηθισμένα sedan, με κομψή σχεδίαση που κόβει την ανάσα - ένα ενιαίο τόξο που "διατρέχει" όλο το αυτοκίνητο. 

Η ωραιότερη αίσθηση ευρυχωρίας του κόσμου

Χάρη στην κομψή του επανασχεδίαση, ο εσωτερικός χώρος της νέας EQS ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα. Θα σε εμπνεύσει και θα σε εντυπωσιάσει. Άφησε τον εαυτό σου να εκπλαγεί - ποτέ άλλοτε η προσμονή δεν ήταν τόσο εκπληκτική και, ταυτόχρονα, διαισθητική.

 

eqs interior design

Αισθητικά, η νέα Mercedes EQS είναι κομψή, αλλά δυναμική και με επιβλητικό ύφος. Σε αυτό βοηθά το νέο «πρόσωπο» της που χαρακτηρίζεται από την κλειστή μάσκα «Black Panel», η οποία έχει την δυνατότητα να διακοσμηθεί προαιρετικά με το τρισδιάστατο μοτίβο του πρώτου αστεριού της Daimler-Motorengesellschaft που καταχωρήθηκε ως εμπορικό σήμα πριν 110 χρόνια, το 1911. Το «Black Panel» πλαισιώνεται από τους νέους αιχμηρούς LED προβολείς που διαθέτουν 1,3 εκατομμύρια μικροκαθρέπτες στο εσωτερικό τους και ενώνονται μέσω μια φωτιζόμενης φάσας.

Στο πλάι οι ρέουσες γραμμές συμβαδίζουν με μια μικρή νεύρωση χαμηλά ενώ η προσοχή πέφτει στην έντονα κεκλιμένη οροφή που χαρίζει μια κουπέ νότα στην 4θέσια ηλεκτρική limo. Στο πίσω μέρος, ξεχωρίζουν τα ενιαία φωτιστικά σώματα με τα διαγώνια στοιχεία στο εσωτερικό τους καθώς επίσης και οι εσοχές στον αεροδυναμικό διαχύτη που θυμίζουν απολήξεις εξάτμισης.

Γραμμές εξοπλισμού

Σπορ ή avantgarde – ποιος τύπος EQS είσαι;

Οι δύο γραμμές εξοπλισμού AMG Line και Electric Art χαρίζουν στην EQS μια εντελώς ξεχωριστή και μοναδική, αλλά πάντα άκρως αποκλειστική πινελιά. Ποια είναι η δική σου;

Διαμόρφωσέ τη σήμερα!

EQS 450+: κατανάλωση ρεύματος σε kWh/100 km (σε μικτό κύκλο): 20.4-15.7, εκπομπές CO2 σε g/km (σε μικτό κύκλο): 0.

EQS 580 4MATIC: κατανάλωση ρεύματος σε kWh/100 km (σε μικτό κύκλο): 21.8-17.4, εκπομπές CO2 σε g/km (σε μικτό κύκλο): 0.