MBUX | To Mercedes-Benz User Experience.

Α. Ισμαήλος Α.Ε

MBUX

Τέσσερα γράμματα. Αμέτρητα πλεονεκτήματα.

Το MBUX σάς παρουσιάζει έναν νέο κόσμο, αυτόν του infotainment. Με διαισθητικό χειρισμό, ομιλία, αγγίγματα ή χειρονομίες. Πλήρως ενσωματωμένο στην ψηφιακή σας ζωή και ευπροσάρμοστο χάρη στα στιλ ενδείξεων. Το MBUX γίνεται πιο συναρπαστικό με κάθε διαδρομή, αφού «μαθαίνει» τον οδηγό και προσαρμόζεται στις επιθυμίες του.

Οι δυνατότητες να διαμορφώσετε το προσωπικό σας σύστημα Infotainment είναι σχεδόν στιλ ενδείξεων, όπως "Κλασικό", "Προοδευτικό", "Διακριτικό" ή "Σπορ" και να οργανώσετε πολλές πληροφορίες όπως θέλετε. 

Προσωπικές ρυθμίσεις


Μετατρέψτε το MBUX σε προσωπική εμπειρία.

Το MBUX μετατρέπει το αυτοκίνητό σας σ'εναν αξιόπιστο σύντροφο. Καθημερινά, το σύστημα μαθαίνει και, κυρίως, γνωρίζει λίγο καλύτερα τον οδηγό. Μπορεί να απομνημονεύει αγαπημένα τραγούδια και τη διαδρομή προς το γραφείο αλλά και να θυμάται τους αριθμούς που καλείτε συχνότερα. Εάν θέλετε, ρυθμίζει αυτόματα τον κατάλληλο ραδιοφωνικό σταθμό, ή προτείνει μια πιο σύντομη διαδρομή αν επικρατεί μποτιλιάρισμα σε αυτή που ακολουθείτε συνήθως. Αυτόματα και μόνο εάν το επιθυμείτε. 

Μάθετε περισσότερα!

Συστήματα χειρισμού


Υπακούει σε κάθε σας λέξη, άγγιγμα ή χειρονομία.

Χάρη στο προαιρετικό σύστημα φωνητικών εντολών LINGUATRONIC, το αυτοκίνητό σας ακούει όταν του μιλάτε. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά σας καταλαβαίνει, χωρίς να χρειάζεται να μάθετε συγκεκριμένες εντολές/ Επιπλέον, συζητάει μαζί σας. Θέλετε να σας διαβάσει η να υπαγορεύσετε και να στείλετε μήνυμα; Κανένα πρόβλημα. Ελέγχει για εσάς τον καιρό στον προορισμό σας (μόνο σε συνδυασμό με υπηρεσίες Mercedes Me), αλλάζει ραδιοφωνικό σταθμό ή σας πηγαίνει σπίτι από την πιο γρήγορη διαδρομή. Αρκούν δύο λέξεις: "Hey Mercedes". Το αυτοκίνητό σας είναι έτοιμο να σας ακούσει με προσοχή. 

Μάθετε περισσότερα!

Οθόνες και συνδεσιμότητα


Από το παρμπρίζ μέχρι τον χώρο πίσω επιβατών, το MBUX είναι παντού.

Το σύστημα ψυχαγωγίας χώρου πίσω επιβατών MBUX μετατρέπει τον χώρο πίσω επιβατών σε ελκυστικό περιβάλλον εργασίας αλλά και έναν κόσμο εμπειριών. Μπορείτε να διαμορφώνετε το πρόγραμμα της διαδρομής σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, είτε για αναψυχή, είτε για επαγγελματικές εργασίες. Οι υψηλής ανάλυσης οθόνες αφής, σας επιτρέπουν άμεση πρόσβαση στο διαδίκτυο και την τηλεφωνία, καθώς και στο σύστημα πολυμέσων και πλοήγησης.  

Μάθετε περισσότερα!

Μια εμπειρία για όλες τις αισθήσεις. Το Mercedes-Benz User Experience.