Mercedes-Benz A 250 e AMG-Line '21| Πρόταση Μεταχειρισμένου Ιουνίου

Α. Ισμαήλος Α.Ε

Mercedes-Benz A 250 e Limousine AMG-Line 8G-DCT '21

Ισχυρή και αποδοτική, η τεχνολογία του Plug-in υβριδικού οχήματος συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός τετρακύλινδρου κινητήρα με τα οφέλη της ηλεκτρικής κινητικότητας. Έτσι, η Α 250 e εντυπωσιάζει με τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και τις υψηλές. σπορ επιδόσεις της. Απόκτησε την δική σου μέσα από την μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων της Α. Ισμαήλος Α.Ε.

Mercedes-Benz A 250 e Limousine AMG-Line 8G-DCT '21

Ο εξοπλισμός αυτού περιλαμβάνει:

AMG Pack, Cruise Control, ECO start/stop, ESP Hill Assist, Immobilizer, Isofix -Παιδικά Καθίσματα, Προβολείς LED, USB, Parktronic Navigation, Ανταλλαγή με Car δεκτή, Ατρακάριστο, Ατμοσφαιρικός Φωτισμός, Ζάντες 19", Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικά Καθίσματα, Θερμαινόμενα Καθίσματα, εμπρός Ηλεκτρικοί Καθρέπτες, Κάμερα Οπισθοπορείας, Τιμόνι Πολλών Χρήσεων, Υπολογιστής Ταξιδιού.

Mercedes-Benz A 250 e Limousine AMG-Line 8G-DCT '21

Σε συνεργασία με όλες τις ελληνικές τράπεζες μπορούμε να σας δώσουμε μια πρόταση χρηματοδότησης του αυτοκινήτου. Σε συνεργασία με συμβεβλημένες ασφαλιστικές εταιρίες μπορούμε να σας δώσουμε προτάσεις ασφάλισης του αυτοκινήτου. Εκπροσωπώντας τη νούμερο 1 μάρκα για 30 χρόνια, η διαφάνεια και η αξιοπιστία είναι αξίες που χαρακτηρίζουν και τα αυτοκίνητά μας και την εταιρία

Διάλεξε το δικό σου όχημα μέσα από την μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων της Α. Ισμαήλος Α.Ε.