Οδήγησε την GLB στην Α. Ισμαήλος Α.Ε.

Α. Ισμαήλος Α.Ε

GLB Mercedes-Benz στην Α. Ισμαήλος Α.Ε.

 Η GLB είναι εδώ. Στην Α. Ισμαήλος Α.Ε.

Η GLB συνδυάζει τα χαρακτηριστικά εκείνα που την κάνουν ένα ολοκληρωμένο και ξεχωριστό αυτοκίνητο στην κατηγορία της, επιβεβαιώνοντας σε κάθε χιλιόμετρο που κάνεις μαζί της ότι αντιπροσωπεύει επάξια ην μάρκα.

Η GLB στην βασική της έκδοση με τον βενζινοκινητήρα που αποδίδει 136 αλόγα και με το αυτόματο 7άρι κιβώτιο κινείται με άνεση παντού. Η ανάρτηση της στην άσφαλτο είναι φιλική και αποσβένει της ανωμαλίες χωρίς να μεταφέρει στην καμπίνα των επιβατών κανένα κραδασμό. 

Στους ελληνικούς δρόμους οι τροχοί των 17 ιντσών και το ελαστικό που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το συγκεκριμένο μοντέλο με την κωδική ονομασία MO λειτουργούν άψογα. Ο κινητήρας όταν χρειαστεί να πιέσει κανείς παραπάνω αποδίδει σε μεγάλο εύρος στροφών κινώντας το αυτοκίνητο πολύ πιο γρήγορα από όσο κανείς φαντάζεται.  

GLB εσωτερικό μπροστινό τμήμα

Οι χώροι του αυτοκινήτου μπορούν να καλύψουν με το παραπάνω τις ανάγκες μετακίνησης μιας οικογένειας για εκδρομή στη φύση, για διακοπές και για αθλητικές δραστηριότητες. Τόσο οι πίσω θέσεις των επιβατών όσο και το πολύ μεγάλο πορτ μπαγκάζ κερδίζουν και τον πλέον απαιτητικό. Το κόστος χρήσης και συντήρησης του αυτοκινήτου είναι δελεαστικό καθώς και η κατανάλωση παρόλο τον όγκο του αυτοκινήτου παραμένει σε πολύ καλά επίπεδα αλλά και η συντήρηση του καλύπτεται από τα πακέτα σέρβις της μάρκας που αφορούν το συγκεκριμένο κινητήρα.

GLB άνεση εσωτερική
Ένα ακόμα ατού του αυτοκινήτου είναι η κίνηση του εκτός δρόμου! Μπορεί να είναι προσθιοκίνητο όμως μπορεί να ανταπεξέλθει σε συνθήκες εκτός δρόμου κίνησης με μεγάλη άνεση. Για τους λάτρεις της περιπέτειας όμως μπορεί να παραγγελθεί και με τετρακίνηση ! Ο κινήτηρας έχει την ροπή που χρειάζεται για να ανταπεξέλθει σε γλιστερές διαδρομές όπως μια ελαφρώς χιονισμένη επιφάνεια. Η ανάρτηση αναλαμβάνει στους χωματόδρομους να εντυπωσιάσει τον οδηγό και τους επιβάτες. 

Η πληροφόρηση που αντλεί ο οδηγός έχει μια μαλακιά αίσθηση ενός άνετου SUV. Αυτό βοηθάει ακόμα και εκεί που το έδαφος είναι πιο πετρώδες καθώς μειώνοντας την ταχύτητα κίνησης η πρόσβαση σε μια δύσβατη παραλία η την κορυφή ενός βουνού μπορεί να γίνει με άνεση και αποτελεσματικότητα. 

GLB OFFROAD

Η εμπορική επιτυχία της GLB και το αγοραστικό κοινό που την έχει ήδη επιλέξει έχουν μεταφέρει τις παραπάνω εντυπώσεις.

Στην Α. Ισμαήλος Α.Ε. μπορείτε να προγραμματίσετε το δικό σας Test Drive με τη GLB και να την αποκτήσετε*.

*Περιορισμένος αριθμός ετοιμοπαράδοτων οχημάτων.