Προσφορές Μεταχειρισμένων Ιουλίου - Α. Ισμαήλος Α.Ε.

Α. Ισμαήλος Α.Ε

USED CARS

 

Η Α. Ισμαήλος Α.Ε. συνδεδεμένη με το σήμα της Mercedes-Benz και της smart παραμένει πιστή δίπλα στους πελάτες της.

Συνεχίζοντας δυναμικά για τον μήνα Ιούλιο, στις προτάσεις αγοράς μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε την ευκαιρία που σας ταιριάζει. 

Η ποιότητα των αυτοκινήτων μας συνοδεύεται από επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης και πιστοποίηση ελέγχου 100 σημείων μέσω της Τεχνικής Αναφοράς η οποία περιλαμβάνει τον διεξοδικό έλεγχο κάθε οχήματος σε 8 κατηγορίες ελέγχων με την συνεργασία 4 διαφορετικών ειδικοτήτων τεχνικών. Η Τεχνική Αναφορά παρέχεται δωρεάν σε όλους τους αγοραστές που αναζητούν ένα επιλεγμένο μεταχειρισμένο.

Εσείς επιλέγετε το μεταχειρισμένο που επιθυμείτε και μας στέλνετε στην ειδική φόρμα που θα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα μας στα μεταχειρισμένα, τον αριθμό αγγελίας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς. 

Η πρόταση αγοράς μπορεί να συνοδεύεται από ευέλικτα χρηματοδοτικά πακέτα που προσφέρουμε σε συνεργασία με όλες τις τράπεζες.

Η πιστότητα των πελατών της Α. Ισμαήλος Α.Ε. εξασφαλίζεται από τα συνεργεία μας που ελέγχουν κάθε αυτοκίνητο πριν πουληθεί στον τελικό αγοραστή και παραμένουν δίπλα του σε όλη την διάρκεια της χρήσης ενός Mercedes-Benz ή smart.

Οι σύμβουλοι πωλήσεων της Α. Ισμαήλος Α.Ε. βρίσκονται στην διάθεση σας για οποιοδήποτε ενδιαφέρον υπάρχει για τις προτάσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Ζητήστε την Τεχνική Αναφορά για το μεταχειρισμένο που επιθυμείτε εδώ

Δείτε τα διαθέσιμα αυτοκίνητα μας εδώ και προγραμματίστε ένα Test Drive της επιλογής σας εδώ.