SILVER AWARD in Best Performance in Auto, Moto & Parts

Α. Ισμαήλος Α.Ε

peak award Performance 2023

Ανακοινώθηκαν οι νικητές των PEAK Awards 2023, των επιχειρηματικών βραβείων που διοργάνωσε για 7η χρονιά η BOUSSIAS Events, με την υποστήριξη της Google, με στόχο να αναδείξει τις πιο αποτελεσματικές και καινοτόμες πρακτικές στο Performance Marketing.

H Τελετή Απονομής πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, στο Anassa City Events, με τη συμμετοχή 350 στελεχών της αγοράς, οι οποίοι στο τέλος της βραδιάς γιόρτασαν την επιτυχία τους με ένα εντυπωσιακό DJ set.

Η Α. Ισμαήλος Α.Ε. βραβεύτηκε με Silver Award στην κατηγορία "Best Performance in Auto, Moto & Parts" μέσα από μια εξαιρετική συνεργασία με την "MEDIACUBE" η οποία αναδείχθηκε "Performance Agency of the Year". 

Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από 55 έμπειρα στελέχη, υπό την προεδρία της Κωνσταντίνας Τζώκα, Chief Digital & Marketing Officer στην LOreal Hellas.

Στον εναρκτήριο χαιρετισμό της, η Jury President των PEAK Awards δήλωσε σχετικά:

«Tο Performance Marketing έχει ως βασικό στόχο να εξασφαλίσει το μέγιστο ROI των επενδύσεών μας. Εχει όμως προχωρήσει πολύ από τις παραδοσιακές του ρίζες. Τώρα πια, όταν μιλάμε για  Marketing και Performance, μιλάμε για δυο έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες. Στη νέα εποχή, έχουμε να ανταποκριθούμε σε νέες τεχνολογίες, νέους τρόπους στόχευσης και ανάλυσης δεδομένων, καθώς και σε ένα πολύπλοκο καταναλωτικό ταξίδι με touchpoints χωρίς ξεκάθαρη τοποθέτηση στο funnel. Παράλληλα, οφείλουμε να θυμόμαστε ότι το επιτυχημένο Marketing εξακολουθεί να στηρίζεται στη δημιουργικότητα, τη συνάφεια και την αυθεντική δέσμευση με το κοινό μας. Ετσι οδηγούμαστε σε μια σύνθετη εξίσωση που καλούμαστε να λύσουμε. Είμαστε λοιπόν πολύ χαρούμενοι γιατί, στο πλαίσιο αυτής της διοργάνωσης, είδαμε εξαιρετικές πρακτικές στην ‘επίλυση’ αυτής της εξίσωσης».

Αντίστοιχα, ο Άγγελος Γαλανάκης, Regional Head Of Agencies & Interim Head Of Sales της Google, ανάφερε ότι «τα PEAK Awards αποτελούν πλέον μια μεγάλη γιορτή για το Performance Marketing» και πρόσθεσε: «Το Performance Marketing στη σημερινή εποχή, περισσότερο από ποτέ, οδηγεί στο να ενισχύονται και να θωρακίζονται οι επιχειρήσεις, σε συνεργασία με agencies που έχουν την εμπειρία και την κατάρτιση. Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές».

 

Δείτε εδώ φωτογραφίες και τους νικητές.