Στην Α.Ισμαήλος Α.Ε είναι υποχρέωσή μας να στηρίζουμε τις ανάγκες έκτακτης μετακίνησης, φροντίζοντας παράλληλα για την ασφάλεια όλων!

Α. Ισμαήλος Α.Ε

stay home

Αγαπητοί μας χρήστες,

από την Δευτέρα 30 Μαρτίου και μέχρι νεότερης ενημέρωσης η εταιρία μας θα δέχεται οχήματα προς συντήρηση και επισκευή μόνο στο κατάστημα μας στο  Κορωπί (Λ.Βάρης-Κορωπίου 58).  

Για να προγραμματίσετε την επίσκεψη σας στο συνεργείο μας μπορείτε να καλέσετε σε οποιοδήποτε τηλέφωνο της εταιρίας ή να στείλετε το αίτημα σας στο [email protected]

H A.Ισμαήλος Α.Ε με γνώμονα την ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων της και με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης για την απόλυτη διασφάλιση της εφαρμογής των αυστηρών μέτρων προστασίας, θα λαμβάνει προληπτικά μέτρα κατά την εξέλιξη των εργασιών.

Συγκεκριμένα θα τηρούνται οι παρακάτω δεσμεύσεις: 

-Υποχρεωτική χρήση γαντιών μίας χρήσης, κατά τη διάρκεια κάθε εργασίας. 

-Καθημερινή απολύμανση κάθε επιφάνειας εργασίας, κάθε σημείου επαφής και όλων των κοινόχρηστων χώρων των εγκαταστάσεων μας. 

-Υποχρεωτική τοποθέτηση ειδικών καλυμμάτων σε όλα τα σημεία επαφής κατά την εργασία, την παραλαβή και την παράδοση κάθε οχήματος. 

-Ελαχιστοποίηση προσωπικών επαφών με τη χρήση ψηφιακών μέσων και τηλεφώνου για τις συναλλαγές. 

-Απολύμανση των αυτοκινήτων εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας μας πρίν την παραλαβή του από κάθε πελάτη μας. 

Για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με τα νέα της μάρκας μας και της Α.Ισμαήλος Α.Ε, σας προτρέπουμε να ακολουθήσετε τις σελίδες μας στα social media FBInstagram & YouTube

Για οποιοδήποτε ενδιαφέρον σας για καινούργια η μεταχειρισμένα αυτοκίνητα μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα της εταιρίας κατά το προσωρινό ωράριο λειτουργίας 8π.μ εώς 4 μ.μ ενώ θα μπορείτε να αποστείλετε την ερώτηση σας ή το αίτημα σας στο [email protected] και να σας φέρουμε άμεσα σε επαφή με έναν σύμβουλο πωλήσεων μας. 

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας σχετικά με νέα αυτοκίνητα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον διαμορφωτή αυτοκινήτων (configurator) στην ιστιοσελίδα μας.

Τέλος η πλήρως ανανεωμένη και ενημερωμένη ιστιοσελίδα της Α.Ισμαήλος Α.Ε είναι στην διάθεση σας τόσο για πληροφορίες σχετικά με τα μοντέλα μας όσο και για την άμεση και απλοποιημένη εξυπηρέτηση σας την περίοδο αυτή.

Σας ευχαριστούμε που μένετε σπίτι και ευχόμαστε σύντομα να σας δούμε από κοντά!

 

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της Α. Ισμαήλος Α.Ε.

#mbismailos #menoumespiti #stayhome