Καλές διαδρομές με τα γνήσια ελαστικά Mercedes Original

Α. Ισμαήλος Α.Ε

Elastika MO Mercedes Benz

Ιδανική επαφή με το έδαφος σε όλες τις καιρικές συνθήκες και εποχές του χρόνου με τη σωστή επιλογή γνήσιων ελαστικών Mercedes Original.

Βρείτε τον κατάλληλο τύπο ελαστικών για τη Mercedes σας. 

Χειμερινά ελαστικά, θερινά ελαστικά, ελαστικά παντός καιρού – τα οφέλη των γνήσιων ελαστικών Mercedes Original είναι πάντα τα ίδια.


Τα οφέλη σας συνοπτικά:

  • Απόλυτα προσαρμοσμένα στο μοντέλο του αυτοκινήτου σας
  • Τέλεια συνεργασία ανάμεσα στα ελαστικά, τον δρόμο και την ανάρτηση
  • Ιδανική επαφή με το έδαφος και πρόσφυση
  • Υψηλή ποιότητα και άνεση κύλισης

Κράτηση ραντεβού για αντικατάσταση ελαστικών

Τα ελαστικά MO της Mercedes κάνουν τη διαφορά.

Ως πελάτης της Mercedes επιδιώκετε την καλύτερη εμπειρία οδήγησης. Με αυτό ακριβώς το σκεπτικό δημιουργήθηκαν τα πέντε γνήσια ελαστικά Mercedes Original (MO) για την ανάπτυξη των οποίων απαιτήθηκαν έως 1000 επιπλέον ώρες σχεδιασμού και δοκιμών. Για βέλτιστη απόδοση προσφέρουν σημαντικά οφέλη:

  • Απόλυτα προσαρμοσμένα: Αναπτύσσονται, ελέγχονται και προσαρμόζονται ειδικά για κάθε μοντέλο αυτοκινήτου Mercedes-Benz
  • Κορυφαίες προδιαγραφές Mercedes-Benz: Ιδανική συνεργασία οχήματος, ελαστικού και οδοστρώματος
  • Ιδανική επαφή με το έδαφος και πρόσφυση
  • Υψηλή ποιότητα και άνεση κύλισης

5 τύποι ελαστικών για κάθε απαίτηση.

MO |  Η ονομασία μιλάει από μόνη της! MO σημαίνει «Mercedes Original» και εκφράζει ακριβώς τη φιλοσοφία πίσω από τη σχεδίαση αυτών των ελαστικών - να είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στη δική σας Mercedes. Για την ιδανική συνεργασία οχήματος, ελαστικού και οδοστρώματος, αλλά και για μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση.  

MOE | Τα ελαστικά MOE προσφέρουν μεγάλη ασφάλεια και σε περίπτωση ζημιάς τους, επιτρέπουν την οδήγηση έως και για επιπλέον 80 χιλιόμετρα, με τελική ταχύτητα έως και 80 km/h.

MO1 | Τα ελαστικά MO1 αναπτύχθηκαν ειδικά για την AMG σας και προσφέρουν βέλτιστη πρόσφυση και ακρίβεια διεύθυνσης. Οι ιδιαίτερες απαιτήσεις των διαφόρων μοντέλων AMG καλύπτονται από μια γκάμα διαφορετικών μοντέλων MO1.

MOS | Τα ελαστικά MOS σχεδιάστηκαν για να μειώνουν τους θορύβους από τον δρόμο και την οδήγηση, ώστε τίποτα να μην διαταράσσει την οδηγική εμπειρία. Στο εσωτερικό του ελαστικού υπάρχει ένα ένθετο από αφρώδες υλικό, το οποίο απορροφά τους κραδασμούς, μειώνοντας τους θορύβους του ελαστικού κατά την οδήγηση.

MO-V | Το γράμμα «V» στην ονομασία MO-V σημαίνει van, διότι τα ελαστικά MO-V αναπτύχθηκαν ειδικά για το van σας. Προσφέρουν βέλτιστη οδική συμπεριφορά για την ειδική κατασκευή του οχήματός σας.

40 καλοί λόγοι για να επιλέξετε τα ελαστικά MO.

Τα ελαστικά MO της Mercedes αναπτύσσονται από κατασκευαστές premium ελαστικών σύμφωνα με τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές της Mercedes-Benz. Μόνο τα ελαστικά που ικανοποιούν πάνω από 40 καθορισμένες παραμέτρους λαμβάνουν την αντίστοιχη σφραγίδα ποιότητας MO. Επιπλέον, οι κατασκευαστές πρέπει να είναι σε θέση, εάν χρειαστεί, να αλλάξουν διάφορα σημεία στο ελαστικό. Μάθετε περισσότερα.

 

Κλείστε ραντεβού για αντικατάσταση ελαστικών με το επόμενο service σας.

Συνδυάστε το επόμενο Service σας με την τοποθέτηση νέων ελαστικών ΜΟ στα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία Mercedes-Benz της Α. Ισμαήλος Α.Ε.. Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας online.

Κάντε τώρα κράτηση