Κλείσε τα επόμενα service, στην τιμή του σήμερα με το Mercedes-Benz Service Pass.

Α. Ισμαήλος Α.Ε

SERVICE PASS

Α. Ισμαήλος Α.Ε. | Το Εξουσιοδοτημένο Service της Mercedes-Benz

Ένα οικοσύστημα προϊόντων και υπηρεσιών γύρω από τον οδηγό.

Η Mercedes-Benz σου κάνει τα πάντα για σένα. Με τη σωστή φροντίδα στο Εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Α. Ισμαήλος Α.Ε., διασφαλίζεις ότι θα συνεχίσεις να απολαμβάνεις ευχάριστες κι ασφαλείς διαδρομές μαζί της, διατηρείς την αξία της κι επιβεβαιώνεις τις επιλογές σου.

Γιατί η φροντίδα επιστρέφει πάντα σε σένα.

Η φιλοσοφία του Service στη Mercedes-Benz

Όλοι οι ιδιοκτήτες Mercedes ανήκουν στην ίδια οικογένεια. Είτε οδηγούν ένα νέο μοντέλο της μάρκας, είτε ένα παλαιότερο που έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα.

Προσφέρουμε μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων που δίνουν αξία στην επιλογή του οδηγού να παραμένει στην οικογένεια της Mercedes-Benz, όποια κι αν είναι η ηλικία του οχήματός του.

Ο πελάτης μας που επισκέπτεται το Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο της Α. Ισμαήλος Α.Ε. έχει πρόσβαση σε μία ευρεία γκάμα γνήσιων προϊόντων και ποιοτικών υπηρεσιών. Έχει την επιλογή να αλλάξει ελαστικά στη Mercedes του, να προμηθευτεί ποιοτικά είδη από την Collection της Mercedes-Benz, να διευκολυνθεί με Γνήσια Αξεσουάρ από μπάρες έως παιδικό καθισματάκι, να απευθυνθεί στους άριστα καταρτισμένους τεχνικούς συμβούλους μας για οποιοδήποτε θέμα αφορά στη Mercedes του, να συνδεθεί με τον ψηφιακό κόσμο των εφαρμογών Mercedes me ή Mercedes me Adapter για τα παλαιότερα οχήματα, να ενημερωθεί για τα ψηφιακά προϊόντα του Mercedes me Connect και φυσικά να διατηρήσει τη Mercedes του, Mercedes για πάντα με τα Γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz, τα Γνήσια ανταλλακτικά Starparts ή τα γνήσια ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά Mercedes-Benz.

Τα πλεονεκτήματα του Εξουσιοδοτημένου Service της Α. Ισμαήλος Α.Ε.

Η Mercedes-Benz σαν κατασκευαστής γνωρίζει ακριβώς τι χρειάζεται κάθε όχημα για να συντηρηθεί σωστά. Κάθε προϊόν που φέρει το λογότυπό της, είναι αποτέλεσμα επιστημονικής μελέτης, τεχνικών δοκιμών και ενδελεχών ελέγχων ποιότητας πριν καταλήξει να διανέμεται από το Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο μας.

Γνήσια Ανταλλακτικά Mercedes-Benz προσαρμοσμένα στις ανάγκες και στην ηλικία κάθε αυτοκινήτου. Κορυφαία εξυπηρέτηση – Καταρτισμένο προσωπικό με διαρκείς μετεκπαιδεύσεις – Εγγύηση της μάρκας στις υπηρεσίες & προϊόντα – αξιοπιστία – διαφάνεια σε όλες τις συναλλαγές & τήρηση συγκεκριμένου πρωτοκόλλου διαδικασιών - ποιοτική υπεροχή – ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας του Εξουσιοδοτημένου Συνεργείου με τη μάρκα για οποιοδήποτε ερώτημα ή πρόβλημα προκύψει μέσω της συνδεσιμότητας που προσφέρει το Mercedes me Service App, καθώς και δυνατότητα αποστολής εξατομικευμένης προσφοράς για service ή επισκευές– εκπτωτικά πακέτα όπως το πρόγραμμα Mercedes-Benz Service Select που δίνει έκπτωση 38% για τη συντήρηση οχημάτων άνω των 6 ετών – δυνατότητα προγραμματισμού των επόμενων συντηρήσεων με το Mercedes-Benz Service Pass, ιδανικό πρόγραμμα για οχήματα έως 6 ετών. – χρήση της υπηρεσίας κινητικότητας mobilo – πρόσβαση στις υπηρεσίες 24ωρου service της Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz Service Pass: Ιδανικό για οχήματα έως 6 ετών.

Είναι γεγονός ότι ο σωστός προγραμματισμός και η προνοητικότητα πολλές φορές λειτουργούν προς όφελός μας. Γιατί η σωστή διευθέτηση των υποχρεώσεών μας συνήθως μεταφράζεται σε περισσότερο ελεύθερο χρόνο & σωστό έλεγχο των εξόδων μας. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με το service του αυτοκινήτου μας.

Τώρα η Mercedes-Benz με το Service Pass προσφέρει στους πελάτες της μία κάρτα-διαβατήριο που τους φέρνει ακόμα πιο κοντά στην οικογένεια του Εξουσιοδοτημένου Συνεργείου και κάνει το τακτικό serviceτόσο εύκολη υπόθεση όσο ένα απλό τηλεφώνημα ή … ένα click για την κράτηση του ραντεβού τους. Πόσο σημαντικό μπορεί να είναι, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες να μπορεί κανείς να φροντίζει το αύριο από σήμερα! 

Το Mercedes-Benz Service Pass είναι η ιδανική λύση για τους ιδιοκτήτες καινούργιων οχημάτων ή παλαιότερων έως 6 ετών. Εξασφαλίζει με μία μόνο συναλλαγή –ή σε βολικές μηνιαίες δόσεις- έως και 4 από τα επόμενα ετήσια τακτικά service, την εναλλαγή service A & service B, με τις τιμές που ισχύουν σήμερα.

Οι κάτοχοι Mercedes-Benz που θέλουν να απολαμβάνουν την ολοκληρωμένη φροντίδα & τα οφέλη του Εξουσιοδοτημένου Συνεργείου, μπορούν να επιλέξουν ένα από τα δύο Service Pass, το ευέλικτο ServiceCare ή το πλήρες Complete Care. Με την επιλογή του κατάλληλου συμβολαίου συντήρησης Service Pass, οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με το μοντέλο και είναι ανεξάρτητα από τα διανυθέντα χιλιόμετρα. Προσφορά για Mercedes-Benz Service Pass μπορεί να ζητήσει κανείς online.

To Mercedes-Benz Service Pass περιλαμβάνει όλες τις εργασίες τακτικής συντήρησης από τους Εξειδικευμένους τεχνικούς του Εξουσιοδοτημένου Συνεργείου και χρήση μόνο Γνήσιων Ανταλλακτικών Mercedes-Benz. Για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου θα είναι ενεργή η υπηρεσία mobilo, η 24ωρη υπηρεσία κινητικότητας σε περίπτωση που το αυτοκίνητο πάθει βλάβη και 24ωρη οδική βοήθεια ανά πάσα στιγμή, με πανελλαδική κάλυψη από οποιοδήποτε συνεργείο του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου της Mercedes-Benz.

Το Mercedes-Benz Service Pass είναι πλήρως μεταβιβάσιμο. Σε περίπτωση μεταπώλησης του αυτοκινήτου, ο ιδιοκτήτης μπορεί να μεταβιβάσει το συμβόλαιο στο νέο κάτοχο. Δεν χάνει τα χρήματά του κι αυξάνει η αξία μεταπώλησης του οχήματος.

Service Pass με έξτρα όφελος για C-Class & CLK έως το τέλος του μήνα!

Ειδικότερα αυτήν την περίοδο και μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου οι ιδιοκτήτες C-Class ή CLK έχουν μία μοναδική ευκαιρία να επωφεληθούν από την εκπτωτική προσφορά που τρέχει για τα συγκεκριμένα μοντέλα και να εξασφαλίσουν τα 4 επόμενα service του οχήματός τους με συνολική έκπτωση 500€.

Οι ιδιοκτήτες C-Class ή CLK που ενδιαφέρονται για την εκπτωτική προσφορά μπορούν να έρθουν άμεσα σε επαφή με τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της προτίμησής τους και να μάθουν πώς μπορούν να κλείσουν το δικό τους Mercedes-Benz Service Pass.

Με μία επίσκεψη στο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο της Α. Ισμαήλος Α.Ε. η όλη διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί και αυθημερόν. Δίνεται όμως και η δυνατότητα της σύναψης του συμβολαίου Service Pass εξ’ αποστάσεως, από την άνεση του σπιτιού με την καθοδήγηση του Συμβούλου Service Mercedes-Benz.

Κλείστε σήμερα το online ραντεβού σας φροντίζοντας το δικό σας αστέρι στην Α. Ισμαήλος Α.Ε.