OPEN DAYS-TEST DRIVE EQA | 18 & 19 Μαρτίου

Α. Ισμαήλος Α.Ε

eqa open days marcht mbismailos

Η EQA είναι στην Α. Ισμαήλος Α.Ε. Το πιο πολυμορφικό κόμπακτ SUV που κατασκευάστηκε ποτέ σε περιμένει για μια απόλυτη εμπειρία οδήγησης 18 και 19 Μαρτίου στο κάταστημα της Γλυφάδας 210-8986900.

EQA 250 (συνδυασμένος κύκλος): κατανάλωση ρεύματος: 18,9-17,6 kWh/100 km, εκπομπές CO2: 0 g/km, αυτονομία κατά WLTP: 402-429 χλμ.

eqa open days marcht mbismailos

Η Mercedes EQA αποτελεί τον «εξηλεκτρισμένο αδερφό» της συμβατικής GLA. Πρόκειται για το πρώτο μοντέλο της εταιρείας στο οποίο η αεροδυναμική μελέτη ολοκληρώθηκε αποκλειστικά σε ψηφιακό περιβάλλον και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό, με τον συντελεστή οπισθέλκουσας να είναι Cd 0,28 και την μετωπική επιφάνεια να φτάνει τα 2,47 τ.μ.

Στο εσωτερικό υπάρχει μία high-tech αύρα στην οποία «πρωταγωνιστούν» οι δύο ενωμένες οθόνες, των οποίων το μέγεθος φτάνει έως τις 10,25 ίντσες για την κάθε μία (προαιρετικός εξοπλισμός). Ασφαλώς, την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επιβατών έχει αναλάβει το σύστημα MBUX (Mercedes-Benz User Experience), το οποίο περιλαμβάνει λειτουργικό εκμάθησης, φωνητικό έλεγχο που ενεργοποιείται με τη φράση «Hey Mercedes». Πέρα από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων, ο οδηγός μπορεί να παρακολουθεί τα σημαντικότερα δεδομένα μέσω της έγχρωμης προβολής HUD (Head-Up Display, επίσης προαιρετικός εξοπλισμός) επάνω στο παρμπρίζ. Η Mercedes EQA είναι διαθέσιμη και με το πακέτο «Edition 1», όπου η βασικότερη διαφορά εντοπίζεται στα δερμάτινα καθίσματα με διάτρητες επενδύσεις που κρύβουν από κάτω μπλε ύφασμα και και στην ιδιαίτερη «ατμοσφαιρική» καμπίνα, αφού προσφέρει κρυφό φωτισμό σε 64 αποχρώσεις.

Γνώρισε τα πάντα για την EQA, ξεκινώντας με ένα Test Drive!  

Κλείσε το δικό σου Test Drive με την EQA online σήμερα.