A-CLASS. Η πρώτη παρουσίασή της στη Μαρίνα Φλοίσβου το 2018.

Α. Ισμαήλος Α.Ε

Η νέα A-Class που παρουσιάστηκε για 1η φορά στην Μαρίνα Φλοίσβου το 2018

 H A-Class από την μέρα που ‘’έδεσε’’ για πρώτη φορά στη Μαρίνα Φλοίσβου. 

Είναι το αγαπημένο μοντέλο όσων επιλέγουν να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο της μάρκας. Είναι το best seller τα τελευταία 2 χρόνια και μετράει μόνο επιτυχίες στη σύντομη πορεία του! 

Ήταν Ιούνιος του 2018 όταν σε ένα ξεχωριστό σκηνικό η νέα γενιά της A-Class παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό! Στην Μαρίνα Φλοίσβου πάνω σε μια ξεχωριστή εξέδρα που επέπλεε στο νερό βρίσκονταν οι 2 πρώτες νέες A-Class που μόλις είχαν φτάσει στην χώρα μας. Η εμφάνιση του νέου μας μοντέλου κέρδιζε τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά όσοι ήθελαν να ψάξουν παραπάνω, το ενδιαφέρον τους επικεντρωνόταν στο νέο διαδραστικό σύστημα τηλεματικής MBUX (Mercedes Benz User Experience) που δίνει νέα διάσταση στην εμπειρία του χρήστη. 

Τέσσερα γράμματα. Αμέτρητα πλεονεκτήματα.

Το MBUX σάς παρουσιάζει έναν νέο κόσμο, αυτόν του infotainment. Με διαισθητικό χειρισμό, ομιλία, αγγίγματα ή χειρονομίες. Πλήρως ενσωματωμένο στην ψηφιακή σας ζωή και ευπροσάρμοστο χάρη στα στιλ ενδείξεων. Το MBUX γίνεται πιο συναρπαστικό με κάθε διαδρομή, αφού «μαθαίνει» τον οδηγό και προσαρμόζεται στις επιθυμίες του.

Σύστημα MBUX

Οι δυνατότητες να διαμορφώσετε το προσωπικό σας σύστημα Infortainment είναι σχεδόν απεριόριστες. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα στιλ ενδείξεων, όπως Κλασσικό | Προοδευτικό | Διακριτικό ή Σπόρ και να οργανώσετε πολλές πληροφορίες όπως θέλετε.

Το σύστημα MBUX μπορείτε να χειρίζεστε με την ομιλία, με τις άκρες των δακτύλων σας από την οθόνη αφής και το touchpad, ακόμη και με χειρονομίες. 

Ζήστε την εμπειρία της τεχνητής νοημοσύνης. Το σύστημα μπορεί να απομνημονεύει τα αγαπημένα σας τραγούδια και τη διαδρομή προς το γραφείο. Με βάση τις συνήθειες σας, εμφανίζει τους αγαπημένους σας ραδιοφωνικούς σταθμούς ή προτείνει μια πιο σύντομη διαδρομή αν επικρατεί μποτιλιάρισμα σε αυτή που ακολουθείτε συνήθως.   

Οι δηλώσεις που συνόδεψαν το λανσάρισμα του μοντέλου είναι χαρακτηριστικές της πορείας που ακολούθησε! 

"Με την τέταρτη γενιά της A-Class επαναπροσδιορίζουμε τη σύγχρονη πολυτέλεια modern luxury στην compact κατηγορία και γι’ αυτό επιλέξαμε έναν συνδυασμό ασυμβίβαστης δυναμικής σχεδίασης με μια έξυπνη λειτουργική ιδέα", λέει χαρακτηριστικά η Britta Seeger, Μέλος του Δ.Σ. της Daimler AG, Υπεύθυνη για τις Πωλήσεις των Επιβατηγών Οχημάτων Mercedes-Benz. 

"Οι νέες τεχνολογίες πρέπει να δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στους ανθρώπους και να διευκολύνουν τη ζωή τους. Η νέα A-Class το επιτυγχάνει με πολλούς τρόπους και γίνεται έτσι μια συναισθηματικά ελκυστική και ευφυής σύντροφος", αναφέρει ο Ola Kälenius, Μέλος του Δ. Σ. της Daimler AG, και εκείνη την περίοδο,Υπεύθυνος Έρευνας και Ανάπτυξης της Mercedes-Benz.

Ανακάλυψε την A-Class!