Επέκταση συνεργασίας ΠΑΕ ΑΕΚ – Α. Ισμαήλος Α.Ε.

Α. Ισμαήλος Α.Ε

συνεργασία ΑΕΚ-ΙΣΜΑΗΛΟΣ

 

ΠΑΕ ΑΕΚ και Mercedes-Benz Α. Ισμαήλος Α.Ε. επεκτείνουν τη χορηγική τους συνεργασία για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο. (VIDEO)

Η Α. Ισμαήλος Α.Ε. Εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Επισκευαστής της Mercedes-Benz Hellas, για 2η συνεχόμενη χρονιά θα αποτελέσει Επίσημο Συνεργάτη της ομάδας και θα προβάλλεται μέσω της χορηγικής πλατφόρμας της ΠΑΕ ΑΕΚ, με σειρά διαφημιστικών εφαρμογών εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Παράλληλα, στα πλαίσια της συνεργασίας ο προπονητής και οι αθλητές της ομάδας θα απολαμβάνουν τις ανέσεις και την ασφαλή μετακίνηση που προσφέρει η A-Class το best seller μοντέλο στης μάρκας στην Ελληνική αγορά.

ask-ismailos

Με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας των δυο μερών, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ Ευάγγελος Ασλανίδης δήλωσε: «Ευχαριστούμε τη Mercedes Α. Ισμαήλος Α.Ε. για την εμπιστοσύνη της στη χορηγική πλατφόρμα της ομάδας μας και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη συνεργασία με μια εταιρεία leader στο κλάδο της! Η ομάδα αποκτάει ιδιαίτερη αξία και μεγαλώνει μέσα από αυτές τις συνεργασίες». 

Ενώ από την πλευρά της Α. Ισμαήλος Α.Ε, ο Πάνος Ισμαήλος ανάφερε: ''Συνεχίζουμε μια πετυχημένη συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΚ στην οποία προσφέρουμε το πιο εμπορικό μοντέλο μας για να καλύπτει τις ανάγκες των καθημερινών μετακινήσεων των παικτών και των στελεχών της. Ελπίζουμε να ξεπεράσουμε σύντομα τις δύσκολες συνθήκες που έχει επιβάλλει η πανδημία και ο κόσμος να ξαναγυρίσει στα γήπεδα. Μέχρι τότε εξασφαλίζουμε στο συνεργάτη μας ΠΑΕ ΑΕΚ το σύνολο των αυτοκινήτων που χρειάζεται. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα!”