EQ Power. Νέα εποχή στην Α. Ισμαήλος Α.Ε. στην Γλυφάδα

Α. Ισμαήλος Α.Ε

eq power

Ασυμβίβαστα ηλεκτρική κίνηση με τα μοντέλα EQ της Mercdes-Benz.

EQ Power - Plug-in υβριδικό αυτοκίνητο

Απολαύστε τη νέα οδηγική αίσθηση με αυθόρμητη, δυναμική επιτάχυνση και σχεδόν αθόρυβη οδήγηση. Ξεκινήστε τη μέρα σας χαλαρά με μια αμιγώς ηλεκτρική διαδρομή, χωρίς τον θόρυβο του κινητήρα. 

Ο τέλειος συνδυασμός ηλεκτροκινητήρα και κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Τα μοντέλα EQ Power, με υβριδικό ηλεκτρικό κίνησης, συνδυάζουν τα καλύτερα στοιχεία από δύο διαφορετικούς κόσμους: τη δυναμική και την αποδοτικότητα ενός ηλεκτροκινητήρα με την αυτονομία ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης. Μπορείτε να κινείστε μέσα στην πόλη μόνο με ηλεκτρική ενέργεια, να φορτίζετε το όχημά σας στο σπίτι και σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης και να απολαμβάνετε τη συνηθισμένη άνεση σε μεγάλες διαδρομές με μικρότερους χρόνους ανεφοδιασμού.

eq power

Περισσότερη αυτονομία. Περισσότερη ισχύς. Λιγότερη κατανάλωση.

Η στατηγική τρόπου λειτουργίας βάσει διαδρομής χρησιμοποιεί την ηλεκτροκίνηση για τα τμήματα της διαδρομής στα οποία έχει περισσότερο νόημα. Μεταξύ άλλων, λαμβάνει υπόψη της τα δεδομένα πλοήγησης, τα χαρακτηριστικά του εδάφους, τα όρια ταχύτητας και τις συνθήκες στο σύνολο της διαδρομής. Το σύστημα υποβοήθησης ECO διευκολύνει τον οδηγό να εξοικονομεί ενέργεια. 

Όσο συχνότερα φορτίζετε το αυτοκίνητο και χρησιμοποιείτε την προνοητική στρατηγική λειτουργίας βάσει διαδρομής με ανάκτηση ενέργειας, τόσο αυξάνεται το ποσοστό ηλεκτρικής λειτουργίας και επομένως μειώνεται η κατανάλωση του αυτοκινήτου σας. 

Πολλές επιλογές φόρτισης. Το Mercedes me Charge απλοποιεί τη διαδικασία φόρτισης

Οι οδηγοί μίας Mercedes-Benz EQC ή ενός μοντέλου plug-in-Hybrid, μέσω της υπηρεσίας Mercedes me Charge έχουν πρόσβαση σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα φόρτισης στον κόσμο με περισσότερους από 300 διαφορετικούς διαχειριστές δημόσιων σταθμών φόρτισης στην Ευρώπη (σε πόλεις, χώρους στάθμευσης, αυτοκινητόδρομους, εμπορικά κέντρα κ.λπ.).  Στην Ελλάδα με τη χρήση μιας κάρτας RFID, η πρόσβαση στα σημεία φόρτισης είναι εύκολη και πρακτική.  

eq charge

Ενημερώσου σήμερα για όλα τα διαθέσιμα Plug-in υβριδικά οχήματα της Mercedes-Benz στην Α. Ισμαήλος Α.Ε. και κλείστε το δικό σου Test Drive για μια θέση στον κόσμο της ηλετροκίνησης! 

A-Class Hatchback, A-Class Sedan, B-Class Sports Tourer, CLA Coupé, C-Class Sedan, C-Class Estate, E-Class Sedan, E-Class Estate, GLC SUV, GLC Coupé, GLE SUV, GLA.